Gevelreiniging

Gevelreiniging Meerbeke

Gevelreiniging Waarschoot

Gevelreiniging Liedekerke

Gevelreiniging Gent

Gevelreiniging Beersel

Gevelreiniging Mere

Gevelreiniging Strombeek Bever

Gevelreiniging Balegem

Gevelreiniging Grimbergen

Daken en gevels reinigen is geen sinecure en dient door vakmensen uitgevoerd te worden. Onze jarenlange ervaring in de reinigingssector spreekt in ons voordeel. Het feit dat wij al onze werken met dezelfde passie en toewijding doen, maakt dat u al die kennis en ervaring in huis haalt.

Waarom uw gevel reinigen?

  • Voorkomt waterinfiltratie.
  • Uw woning is terug jarenlang beschermd tegen allerlei weersomstandigheden.
  • Maakt uw woning terug als nieuw, waardoor ze in waarde stijgt.

Waarom uw dak reinigen?

  • Tijdige dakreiniging voorkomt waterinfiltratie.
  • Ter voorkoming van beschadiging van het dak. Het gaat het breken en slijten tegen.
  • Verlengt de levensduur, uw dak is terug jarenlang beschermd.
  • Uw woning stijgt in waarde en het komt de uitstraling van uw huis ten goede.

Hoe werken wij?

Al onze daken en gevels kunnen zowel gereinigd worden met hoge druk als met een speciaal ontwikkelde ‘stoom-functie’. Deze unieke samenstelling van de reinigingskracht van heet water, het toepassen van de juiste druk en de gepaste reinigingsmiddelen zorgen voor spectaculaire resultaten. Door het reinigen met stoom zijn we zelfs in staat zeer poreuze gesteenten te reinigen zonder enige schade aan te brengen.

Voordelen

Zowel het gebruik van stoom als het gebruik van hoge druk heeft verschillende voordelen. Vooraleerst zorgt de hoge temperatuur van stoom (150C)°dat er niet hoeft gereinigd worden met hoge druk maar met temperatuur. Zoals iedereen weet, lost vervuiling sneller op bij hoge temperaturen. Dit is een reinigingstechniek die wordt gebruikt bij poreuze ondergronden. Dit levert geen schade op aan uw gesteente omdat we door de stoomfunctie maar een impact hebben van 30 bar. Wanneer de ondergronden en het gesteente nog in goede staat zijn kan er uiteraard gereinigd worden met aangepaste hoge druk en een watertemperatuur van 80° of meer. Het werken met dergelijke hoge temperatuur en relatief hoge druk zorgt ervoor dat we spectaculaire resultaten kunnen bekomen. De hierboven besproken punten zorgen er voor dat de integriteit van het gesteente beter behouden blijft, er een beter reinigingsresultaat is en een financieel voordeel aanwezig is voor de klant.

Aanbrengen van een Hydrofuge, waarom?

Vroeg of laat wordt ieder gebouw geconfronteerd met vochtige gevels. Het komt er dan ook op aan uw gevel goed te beschermen, voordat het probleem te groot wordt. Daarom raden wij een hydrofuge behandeling na de reiniging zeker aan. De hydrofuge gel is een onzichtbare laag die uw gevel terug waterwerend maakt, zo is uw gevel terug voor jaren beschermd tegen doorslaand vocht. Niet alleen tegen doorslaand vocht, maar de gel zorgt er ook voor dat algen en vuil veel minder de kans hebben zich vast te hechten waardoor uw gevel als nieuw blijft.

Contacteer ons

Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Bel ons via 0475 76 58 89 of 0472 39 55 57.

Of stuur een mail naar info@picco-bellocleaning.be

Offerte aanvragen